Filippa Candlepie

Nya hästar
Ja jag är lite sent ute med det här inlägget, men jag har haft mycket i skolan nu och inte orkat skriva så mycket.

I onsdags så kom det tre nya hästar till spelet. Vi fick en brun lipizzanerhäst, en mörkbrun welshponny och en skimmelfärgad frisisk sporthäst. Jag gillar alla väldigt mycket, men jag fastnade lite extra för den frisiska sporthästen. Jag gillar vita hästar väldigt, väldigt mycket.
 
 
 
Vackra nya hästvarianter!
Jag gillar verkligen dessa "animerade" nyhetsbilder, och jag hoppas att de fortsätter med dem!
 
Jag har lite planer på att köpa den vita sporthästen som då ska få namnet Snowdrop. Jag har inte kommit på något bra smeknamn till henne, men eftersom att det dröjer typ 8 veckor innan jag får råd att köpa henne så har jag lite tid på mig att fundera. Jag funderar även på att köpa den mörkbruna welshponnyn och honom har jag det perfekta namnet till. Everrich (utalas äverisch) aka Edward! Jag vet att Everrich kanske inte är det finaste namnet direkt, men det passar bra till Edward. Jag är ett ganska stort fan av Twilight, därav namnet. xD
Helt nya kläder!
Det kom även nya, fina kläder! Den blåa och den rosa koftorna föll mig verkligen i smaken, dock så känner jag lite sådär.. Njaa, inför mössan. De bruna byxorna går dock säkert att göra någon fin outfit med!