Filippa Candlepie

Nytt år, ny start
Som vissa har påpekat så har jag varit borta väldigt länge från bloggen nu. Jag är medveten om det och ber så hemskt mycket om ursäkt, men vissa saker måste man prioritera före att blogga. Jag tänker inte gå in så djupt på varför jag har varit oaktiv, men jag har mått väldigt dåligt psykiskt och jag har haft mycket med skolan, familj och så. Nu är jag dock tillbaks och tänker bli aktiv igen!
 
Vad har hänt under tiden som jag har varit borta då? Det har hänt ganska mycket. Jag har köpt en nya häst, lipizzanerhästen Skywalker aka Luke. Jag har upplöst Steel Puppies och har istället gått med i Glorious Arrows.
 
 
Jag är otroligt glad över att jag har gått med i GA, det verkar vara en jättebra klubb och jag är exalterad över att få spendera tid med klubbens fina medlemmar på ts och i sso. Dock så har ett par vänner till mig försökt sprida att jag bara har gått med för att jag vill vara med i Kims klubb, för att han är "känd" osv, det är inte sant. Jag har absolut kollat på hans videos och han är jätteduktig på det han gör, men fangirling är förbjudet i klubben osv, så det är inte pga det som jag har gått med.
 
Okej det här blev lite rörigt, jag ska inte förvirra er. Men ja, ni jättegärna kika in här på bloggen med jämna mellanrum så hörs vi! :D